One thought on “Harari Stadium

  1. KAm dhimbje koke mbrapa koekes , eshte dhimbjee forte dhe e padurueshme ndonjehere gjithashtu shume here shoqerohet me temperature gjat mengjesit dites apo ne darke . si mund te largoj keto dhimbje e termreatupe?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *